zondag 13 juli 2014

Nieuwe blog!

Nieuwe blog!


Het is al een tijdje een idee geweest in onze hoofden om een eigen boekenblog te beginnen, maar hier is hij dan echt!

Wij zijn met z'n tweeën en zullen onszelf hieronder kort voorstellen, zodat jullie weten wie jullie de komende tijd alle boeken-informatie gaan leveren :)

Monica:
Hoooi! Ik ben Monica en al voor zolang ik me kan herinneren ben ik een boekenfreak. Met mijn achttien jaar heb ik nog veel te weinig van de boekenwereld vernomen. Ik lees ontzettend veel, maar koop meer dan ik lees x). Ik probeert mijn 'To Be Read' stapeltje kleiner te maken, maar er blijven zoveel leuke (nieuwe) boeken bijkomen, dat mijn plan telkens in de soep loopt. Toch lees ik aardig wat af. Mijn favoriete genres zijn Young Adult, Chicklit, Fantasy en soms Thrillers. Ik lees het liefst Nederlandstalige boeken. Mijn favoriete boeken zijn 'Girlpower' van Robin Benway, 'Joël' van Carry Slee en 'Perfect Chemistry' van Simone Elkeles. Ik heb geen echte favoriete schrijvers/schrijfsters, ik ga op de boeken af. En ik ben uiteraard ook gek op mooie covers :)

Maaike:
Hii! Ik ben Maaike en ben al 18 jaren lang een boekenwurm. Boeken lezen is voor mij even ontsnappen naar een andere wereld. Op het moment lees ik veel Engelse boeken, met als favorieten de boeken van John Green, mijn favo schrijver. Ik ben gek op de genres Fantasy, Avontuur en Chicklit. 

Vanaf dit moment is onze boekenblog 'MyPerfectBookLife' een feit, en zal het vol komen te staan met allerlei leuk nieuws rondom boeken! Er zullen recensies komen, posts over welke boeken wij momenteel lezen of pas gelezen hebben, leuke nieuw uit te komen boeken, boekenhauls, onze boekenkasten, winacties en nog veel meer!

Read more, 
MyPerfectBookLife
<3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten